Toiminnallinen tilakierros

Ohjelman aikana tehdään erilaisia tiimi- ja yhteistyötehtäviä Elämyskylän piha-alueella ja lähimaastossa. Samalla tutustutaan Elämystilan vaiheikkaaseen alkutaipaleeseen.

Ohjelman aikana liikutaan piha-alueen lisäksi metsäteitä ja polkuja pitkin, joten kannattaa varustautua hyvillä kengillä.


Ohjelmapaketti kestää noin 2h.

Hintatiedot: 20€/ hlö tai minimihinta 200€.

Sopiva ryhmän koko 5-20 hlö.

OSTA VERKKOKAUPASTA

OTA YHTEYTTÄ

Ohjelmassa yhteistyötehtäviä historian lomassa.

Se haastavampi kahvitunti

Tervetuloa viettämään kahvituntia elämyskylän tapaan! iltapäivään mahtuu paljon toimintaa ja erilaisia tiimityötäkin vaativia tehtäviä.

Kuka onnistuu onkimaan avaimen tarvikelaatikon avaamista varten? Selviääkö tiiminne tiukoista yhteistyötehtävistä?

Kukaties päivän päätteeksi saatte nauttia nokipannukahvit tai -teet Karstun kauniissa metsämaisemassa...


Ohjelmapaketti kestää kokonaisuudessaan n. 2h.
Hintatiedot: 25€/ hlö tai minimihinta 250€.
Ryhmän koko 5-20 hlö.

OSTA VERKKOKAUPASTA

OTA YHTEYTTÄ

Mitähän kummaa he tekevät? Kerää kiva porukka ja ota selvää!

Miästen mittelöt

Tervetuloa Kettukallioon mittelemään miästen kesken!

Mittelöissä kilpaillaan tehtävillä, joissa on vanhanaikaista henkeä ja kalustoa. Kerätkää vähintään viiden hengen porukka ja pääsette suorittamaan tehtäviä jotka vaativat nopeutta, nokkeluutta, älyä, voimaa ja yhteistyötä. Tehtäviä ovat esimerkiksi Juokseva vesi, Huojuva torni ja Erotetaan jyvät akanoista.

Nimestään huolimatta myös rohkeimmat naiset voivat osallistua mittelöihin.

Ohjelman kesto 1,5-2 tuntia
Hintatiedot: 20€ /hlö tai minimihinta 200€
Ryhmän koko 5-25 hlö

OTA YHTEYTTÄ

Tiimitehtäviä ja vanhoja välineitä. Mikähän laji mahtaa olla kyseessä?

Kynttilän lumoa

Tervetuloa viettämään tunnelmallista askarteluhetkeä. Kettukallion kauniissa miljöössä pääset koristelemaan ja valamaan itsellesi oman kynttilän. Kotiin tuliaisiksi saat itse valetun kynttilän uniikissa luonnonmateriaaleilla koristellussa purkissa. Kun kynttilä on poltettu loppuun, voit valaa koristelemaasi purkkiin uuden kynttilän tai käyttää sitä tuikkukippona.

Ohjelmapaketin kesto n. 3h ja tähän voi sisällyttää vaikkapa nokipannukahvit

Hintatiedot: Minimihinta 200€ tai 25€/hlö

Ryhmän koko korkeintaan 15 hlö

OTA YHTEYTTÄ

Testiryhmän työn jälkeä

Huovuksissa

Tervetuloa Elämyskylään tutustumaan märkähuovutukseen, tuohon perinteiseen käsityömenetelmään! Päivän aikana jokainen saa työstää oman näköisensä coolerin pullon tai tölkin päälle. Paketti sopii niin ensikertalaiselle kuin paljon huovuttaneellekin, sillä jokainen saa taatusti aikaan ainutlaatuisen taideteoksen!

Ohjelmapaketti kestää n. 4 tuntia, sisältäen huovutuksen ja nokipannukahvit.

Hintatiedot: Minimihinta 200€ tai 25€/ hlö.

Ryhmä koko korkeintaan 20 hlö.

OTA YHTEYTTÄ

Erään ryhmän tuotoksia

Metsäpakopeli Kadoksissa

Lähistöllä on tapahtunut viime aikoina omituisia asioita. Tavaroita on kadonnut ja tunnistamattomia kirjoituksia on löytynyt ympäri metsää, hurjimmissa tarinoissa huhutaan jopa voodoo-voimista. Vihoviimeinen asia on ollut lähialueella toimineen metsästäjän mystinen katoaminen - ja se, että nyt muutkin tahot ovat kiinnostuneita tapauksesta. Poliisi on saapumassa tunnin päästä ja sulkemassa alueen tutkimusten ajaksi. 
Nyt todellakin on kiire!

Tulkaa selvittämään, mitä on tekeillä.

Reilun tunnin mittainen metsäpakopeli sopii vaikkapa tyhy-päivän tai pikkujoulujen ohjelmaksi. Pelin vetää lohjalainen pakopeliyritys Runaway Plan. 
https://runawayplan.fi/ulkopelit/

Hintatiedot: 34,50€/ hlö tai minimissään 300€

Ryhmän koko 2-24hlö; peli toteutetaan 2-6hlö:n porukoissa, yhteensä porukoita voi olla 4 kpl.

Värikuulasotaa ennen saunaa

Kartano Games tarjoaa erilaisia aktiviteetteja Lohjalla, vain reilun 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Turun moottoritien läheisyydessä. Ykkösaktiviteettina on paintball-pelien järjestäminen.

Päivällä peli splättistä Kartano Gamesin toimesta vartin ajomatkan päässä, minkä jälkeen iltaa voi jatkaa Kettukalliolla esimerkiksi syömällä hyvin, hikoilemalla savusaunan lauteilla ja pulahtamalla paljuun.

Kartano Gamesin sivut löydät osoitteesta www.kartanogames.fi

OTA YHTEYTTÄ

Pajusta ja tuohesta taiteilua

Suomen asutushistoria on luonnon käytön ja kädentaitojen historiaa. Juuri kädet ovat vuosituhansien aikana tehneet tärkeimmät: keränneet ja säilyttäneet olennaisimman.

Tervetuloa ympäristötaiteilja Jenni Tieahon vetämään työpajaan, jossa käytetään suomalaisen myyttisen metsän antimia, esim. koivuntuohta, pajua, männynkäpyjä ja sammalta. Jenni ohjaa luonnonmateriaalien käytössä oman pienveistoksen rakentamisessa. Rakenna oma pajuvene tai tuohesta haltijoiden metsän asukki. Ohjelmaan osallistuaksesi et tarvitse erityisiä kädentaitoja.

Ohjelmapaketin kesto n. 4 tuntia
Hintatiedot: Minimihinta 250€ tai 30€/ hlö


Ryhmän koko 3-15 hlö

OTA YHTEYTTÄ

Eräs Jenni Tieahon tekemistä pajuveneistä

Forest Camp Escape

Palkes on kalastus- ja eräopastukseen ja luonnossa toimimiseen erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on uuden kokeminen ja rentoutuminen luonnon avulla.

Palkes järjestää Forest Camp Escape -ohjelmaa, joka on huonepakopeli-idealla toteutettu, mutta tapahtuu metsässä.

Kettukallion Elämystila toimii yhtenä toimintaympäristönä Palkesin toteuttamille ohjelmille.

Palkesin nettisivut löydät osoitteesta:  www.palkes.fi

OTA YHTEYTTÄ

24h-selviytymiskurssit

Yhteistyökumppanimme Olli Oittila järjestää 24h-selviytymiskursseja, joka antaa perustiedot ja -taidot niin majoittumisesta, tulenteosta kuin ensiavustakin maasto-olosuhteissa. Kurssin ajaksi unohdetaan valmiit eväät, sytykepalat ja makuupussit, ja keskitytään olennaisiin luonnossa selviytymisessä tarvittaviin taitoihin. Opit nopeuttamaan omaa pelastumistasi merkittävästi.

Voit käydä kurssin läpi yksiosaisena, 24 tunnin mittaisena kokonaisuutena, tai suorittaa sen osissa (majoittautuminen, tulenteko ja ensiapu).

Kettukallion Elämystila tarjoaa vaihtelevat maastot kurssin ajaksi sekä kurssin jälkeen mahdollisuuteen rentoutua ja palautua kokemuksesta savusaunan lauteilla ja herkullisten ruokien äärellä.

Kurkkaa myös sivut www.24-kurssit.fi