Tervetuloa pyöräilijä

Kettukallion Elämystila on saanut Bikelind.fi:n myöntämän Tervetuloa pyöräiljä -tunnuksen.

Tervetuloa pyöräilijä -tunnus on suunniteltu helpottamaan pyörämatkailijan elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita. Pyöräily-ystävälliset yritykset toivottavat pyörämatkailijan tervetulleeksi rapaisenakin ja tarjoavat heille turvallisen pyörän säilytyksen, pumpun ja perustyökalut, latauspisteen sekä tietoa alueen reiteistä, palveluista ja pyöräpalveluista. Tunnistat pyöräily-ystävälliset yritykset tien päällä Tervetuloa Pyöräilijä -tunnuksen avulla.

Lisätietoa: https://www.bikeland.fi/tervetuloapyorailija

Kuinka poljet pihaan?

Kettukallion Elämystila sijaitsee n. 10 kilometrin päässä South by cycle Länsi-Uudenmaan kierrokselta. Mutkitteleva ja mäkinen reitti kulkee ajoittain Lohjanjärven rantaa myöten ja matkan varrelle jää upeita maisemia. Tie on asfaltoitu lähes koko osuudeltaan ja on luokiteltu helpoksi.

Länsi-Uudenmaan kierrosta kuljettaessa n. 94 km kohdalta kääntyy Karstuntie oikealle. Tätä tietä ajamalla päätyy suoraan Joenpellontien risteykseen, josta käännytään Kettukallion Elämystilalle.

Tilalta löytyy perustyökalut ja pumppu pyörämatkan jatkumisen sujuvoittamiseksi.

Majoitusta ja murkinaa

Kettukallion Elämystilalla voit majoittua kesäaikaan arkipäivisin historiaa huokuvan luhtaitan huoneissa, unitynnyrissä tai majoitusmökissä.

Majoittuessanne teillä on käytössänne isot piha-alueet grillipaikkoineen sekä savusaunan tupa keittiötilaksi. Halutessanne voitte lämmittää puulämmitteisen kärrysaunan ja pulahtaa metsälampeen virkistävälle uinnille.

Lakanat ja aamupala sisältyvät hintaan. Voitte tilata meiltä etukäteen nuotiolettusetin, grillimakkaraa tai tarvikkeet nokipannukahvien keittoon, jotta illanvietto olisi vielä mukavampaa. 
Omien ruokien ja juomien tuominen on myös ok. Tarjoamme myös matkalle mukaan ostettavaa lounaspakettia.

Peti ja patonki -majoitus on varattavissa verkkokaupastamme. Voit myös ottaa yhteyttä vaikkapa puhelimitse tai sähköpostilla, jos jokin seikka askarruttaa mieltä.