Esimerkkejä virkistyspäivien viettoon Kettukallion Elämystilalla

Kokous- ja virkistyspäivä: asiaa, maistuvaa ruokaa, ohjelmaa raittiissa ilmassa sekä savusauna ja palju

Saapuminen Kettukalliolle
Aamupala
Omaa kokoustamista
Lounas
Kokous jatkuu
Ohjelmaosuus: Toiminnallinen tilakierros
  • Ohjelman aikana tehdään erilaisia tiimi- ja yhteistyötehtäviä Elämyskylän piha-alueella ja lähimaastossa. Samalla tutustutaan Elämystilan vaiheikkaaseen alkutaipaleeseen
Päivällinen
Savusauna ja palju

Hinta: 130€/ hlö, jos ryhmässä 15 henkilöä.

Kisailua ja kotaruokailua

Saapuminen

Ohjelmakokonaisuus Pölli ja pocorn
    Ohjelmassa on muutamia "pölli"-aiheisia kisailuja, joita tehdään pienemmissä ryhmissä toisista mittaa ottaen. Voittajajoukkueeksi kruunataan tiimi, joka saa ensimmäiseksi poksautettua popconia ohjeistusta noudattaen.

    Loimulohta, nuotioperunoita, grillikasviksia, kastiketta sekä salaattia
    Jälkkäriksi nokipannukahvit ja nuotiobanaaneja

Hinta: 59€/ hlö, jos ryhmässä 10-15hlö

Maisemaretki ja Miästen mittelöt

Saapuminen

Maisemaretki Karstun kallioille
   Maisemaretken aikana pääsette nauttimaan Lohjan luonnon helmistä oppaan johdolla ja kuulette kiinnostavia asioita sekä alueen historiasta että Lohjalle tyypillisestä lehtoluonnosta. Retkellä kuljetaan paikoin jyrkkiä polkuja pitkin ensin Linnavuoren huipulle ja nautitaan maisemista, minkä jälkeen ihaillaan tätä lähes kohtisuorana kohoavaa jyrkännettä alhaalta päin. Matkan varrella näette mm. muinaiset kalliomaalaukset sekä huikean luonnon monimuotoisuuden. Mukaan pakkaamamme eväät nautimme viereisen korkean kallion, Hiirimäen, laella, mistä avautuu huikeat näköalat Karstunlahdelle. Alas mennään eri reittiä ja matkan varrelle jää vielä monta nähtävän arvoista luontokohdetta.

Lounas Kettukallion Elämystilalla

    Mittelöissä kilpaillaan tehtävillä, joissa on vanhanaikaista henkeä ja kalustoa. Pääsette suorittamaan tehtäviä jotka vaativat nopeutta, nokkeluutta, älyä, voimaa ja yhteistyötä. Tehtäviä ovat esimerkiksi Suutarin silmä, Huojuva torni ja Erotetaan jyvät akanoista.
Nimestään huolimatta myös rohkeimmat naiset voivat osallistua mittelöihin.

Nokipannukahvit ja tikkupullaa

Hinta: 72€/hlö, jos ryhmässä 10-15hlö.

Tiimipäivä isommalle ryhmälle (30-50hlö)

Saapuminen

   Ohjelmassa tienataan värikuutioita erilaisten yhteistoimintatehtävien avulla. Tehtävien teemat liittyvät luontoon ja luonnonmateriaaleihin ja ohjelman aikana liikutaan piha-alueella ja lähimetsässä. Lopputehtävässä mitataan joukkueiden tasapainottelutaitoja ja päättelykykyä värikuutioiden avulla. Tehtävät eivät ole fyysisesti haastavia eikä kaikkien tarvitse osallistua jokaiseen osatehtävään. 

Lounas

Lounaan jälkeen jakaannutaan kahteen ryhmään


Nokipannukahvit


Hinta: 85€/ hlö, jos ryhmässä 30-40 henkilöä