Majoitusmökki

Elämyskylän laidalla sijaitsee majoitusmökki, jonne mahtuu majoittumaan 8 henkilöä.

Mökissä on 3 kerrossänkyä, 2 yksittäistä sänkyä, pirttipöytä, pieni takka, jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro. Mökkiin tulee sähköt.

Siisti ja hyvin varusteltu ulkohuussi sijaitsee ihan mökin vieressä. Huussille tulee lämmin juokseva vesi ja toisessa kopissa on vauvanhoitopöytä, potta ja sähköpistoke. Lisäksi huussissa on sähkövalaistus ja ramppi liikuntarajoitteisia varten.

Majoitusmökin vuokranneet saavat käyttää savusaunan tupaa keittiötilanaan. Tuvassa on mm. monipuoliset astiat, keittovälineet, liesi, jääkaappi ja astianpesukone.

Majoitusmökkiä vuokrataan lähinnä Elämyskylän asiakkaille tai torpan lisämajoitukseksi sekä kesäaikaan arkisin B&B-periaatteella. Tästä lisää alempana.

Ulkohuussi on aivan mökin lähellä

Huussi on siisti ja hyvin varusteltu

Peti ja Patonki -majoitus

Majoitusmökin voi varata kesäaikaan arkisin B&B-periaatteella vaikkapa perheen kesälomareissun majoituskohteeksi.

Tällöin teillä on käytössänne mökki 8:lle, isot piha-alueet grillipaikkoineen sekä savusaunan tupa keittiötilaksi. Halutessanne voitte lämmittää puulämmitteisen saunan ja pulahtaa metsälampeen virkistävälle uinnille.

Lakanat ja aamupala sisältyvät hintaan. Voitte tilata meiltä etukäteen nuotiolettusetin, grillimakkaraa tai tarvikkeet nokipannukahvien keittoon, jotta illanvietto olisi vielä mukavampaa. 
Omien ruokien ja juomien tuominen on myös ok.

B&B-majoitus on varattavissa verkkokaupastamme. Voit myös ottaa yhteyttä vaikkapa puhelimitse tai sähköpostilla, jos jokin seikka askarruttaa mieltä.

Hinta alkaen 250€, tarkemman hinnan voitte tarkistaa verkkokaupastamme.

Majoitusmökin tilava terassi

Kärrysaunaa voi lämmitellä omaan tahtiin

Lauteille mahtuu hyvin vaikkapa perhe