Saapuminen

Kettukallion Elämyskylä sijaitsee Lohjan Karstulla. Karttaan on merkitty reitti Karstuntieltä, joka lähtee Lohjan keskustasta Sammatin suuntaan. Helsinki-Turku -moottoritiellä lähin liittymä on Roution abc:n kohdalla, josta Elämystilalle on matkaa n. 15km.

Karstuntieltä käännytään Karstun koulun kohdalla Joenpellontielle, jota ajetaan n. 1,5 km ja käännytään oikealle ison opastetaulun kohdalta. Tie haarautuu ja torpalle menijät jatkavat hetken ylämäkeen vasempaa haaraa ja Elämyskylän asiakkaat kurvaavat oikealle. Otattehan reilusti vauhtia mäkeen, varsinkin liukkaalla säällä.

Osa navigaattoreista ohjaa loppumatkasta hieman kyseenalaisille reiteille, joten suosittelemme seuraamaan opasteita Joenpellontien haarasta. Jos haluatte laittaa jonkin osoitteen navigaattoriin, laittakaa Karstuntie 1145, joka on entisen Karstun koulun osoite. Tästä risteyksestä alkavat tieopasteet tilalle.
Löydät meidät myös google mapsista!

Saapuminen tilauskuljetuksella

Tilalle pääsee varsinkin kesäaikaan myös linja-autolla. Tie on kuitenkin melko kapea ja kääntöpaikka on suht ahdas, joten kaikki kuljettajat eivät ole halunneet ajaa perille saakka. Tällöin linja-auto voi jättää teidät "alaristeykseen", josta kertyy maksimissaan 5min kävelymatka.

Pienemmät tila-autot ja pikkubussit pääsevät perille asti moitteettomasti.

Reitti Joenpellontieltä perille

Saapuminen julkisilla

Busseja kulkee jonkin verran Lohjan ja Sammatin välillä. Osa busseista tulee Helsingistä ja jatkaa Lohjalta Sammattiin tai Karjalohjalle.

Kaikki tällä välillä liikennöivät bussit kulkevat Kettukallion lähimmän pysäkin (Karstu) ohi. Matkaa bussipysäkiltä Kettukalliolle on n. 1,5km.

Bussiaikataulut voit tarkistaa täältä.