Pakopelit Kettukalliolla

Valikoimassamme on kaksi vaihtoehtoa, mikäli pakopelit kiinnostavat teidän porukkaa:
Tauno-rengin ropleema ja Mummon markat

Pakopeleihin myydään myös lahjakortteja, jotka löytyvät verkkokaupastamme.

Tauno-rengin ropleema

Eletään vuotta 1912. Kettukallion luhtiaittaa asuttaa renkipoika Tauno, joka kaipaa apuanne ongelmansa ratkaisemiseen. Apujoukkoina toimiessanne pääsette tutustumaan talonpoikaisarkeen ja selvittämään kinkkisiä tehtäviä. Toivottavasti teistä on apua, eikä isännän tarvi saada tietää koko totuutta...

Tämä pakopelihenkinen ulkona toteutettava ohjelma on suunniteltu ihan pienille aikuisryhmille, 3-8 henkilölle. Peliohjaaja kulkee mukananne ja antaa tarvittaessa vinkkejä.

Ohjelmaan voidaan yhdistää ruokapalveluita tai se voi olla osa esim. virkistyspäivää tai juhlia.

Ohjelmapaketti kestää n. 1,5h
Sopiva ryhmäkoko 3-8 hlö.

Surkean sään osuessa kohdalla voimme vaihtaa tämän alla olevaan Mummon markkoihin, mikäli torpalla ei ole majoittujia.

Mummon markat

Olette juuri saapuneet edesmenneiden isovanhempienne kotiin etsimään mummonne omaisuutta, teidän perintöänne. Saatteko selityksen oudoille postikortin puolikkaille ennen kuin perunkirjoitus alkaa?

Mummon markat pelataan aina torpalla, pääasiassa sisätiloissa.

Voitte tilata pelipaketin majoittumisenne yhteyteen. Myös pelkän pakopelin varaaminen on mahdollista torpan ollessa vapaana.


Mummon markat majoittumisen yhteydessä

Mikäli tilaatte pakopelin majoittuessanne torpalla, saatte saapumisenne yhteydessä alkulaatikon ohjeineen ja voitte ratkaista Mummon markat silloin kuin se sopii teidän aikatauluunne. Erillistä peliohjaajaa ei tule paikalle. Pelin kesto on n. 1,5-2 tuntia, mutta mitään varsinaista aikarajaa teillä ei ole.

Sopiva määrä pelaajia on 2-6 hlö.

Peli sopii sekä perheille että aikuisryhmille, ensikertalaisille sekä enemmän pakohuoneita kiertäneille. Tasoero on huomioitu lisävihjekansion kautta: enemmän pelanneet saattavat pärjätä kokonaan lisävihjeittä, mutta vasta pakopelien kiehtovaan maailmaan tutustuvat voivat ottaa useamman lisävihjeen ja kokea silti onnistumisen ja oivaltamisen riemun.

Hinta: 65€

Peli on ostettavissa verkkokaupastamme torpan varausta tehdessänne.


Mummon markat ilman majoitusta

Pakopeliä myydään torpalle myös erillisiin pelituokioihin pääasiassa arki-iltoina. Tällöin peliohjaaja on antamassa teille ohjeet peliä varten. Erillisiin pelituokioihin voidaan yhdistää esim. kahvi- ja ruokapalveluita tai saunailta torpalla. Se voi olla osa virkistyspäivää, juhlia, pikkujouluja tms.

Pelituokion voi ostaa suoraan verkkokaupastamme tai voit ottaa yhteyttä tarjouspyynnön kautta ja kysyä lisää vaihtoehdoista ja kokonaisuuksista.

Parituntinen pelituokio 160€ (sis. 6 pelaajaa)