Kokouspaketit

Kettukallion Elämystilalla on mahdollisuus järjestää kokouksia tai yhdistää yrityksen kokous- ja virkistyspäivä. Alla muutamia ehdotuksia tarjoamistamme vaihtoehdoista.

Kokouspaketit on tilattavissa myös verkkokaupastamme. Jos valmiit paketit eivät jostain syystä ole teille sopivia, otattehan yhteyttä vaikkapa sähköpostitse, niin räätälöimme teille sopivan kokonaisuuden.

OTA YHTEYTTÄ

Kokousta elämyksellisesti

Kokoustila on käytössänne sovitun ajan.

Keväästä syksyyn kokoustilana toimii suurempi tilamme, jossa pöydät ja tuolit 30:lle, projektori ja valkokangas. Pöydät voidaan asetella tarkoitustanne vastaavalla tavalla luentomaisesti tai muutamaksi isommaksi pöydäksi.

Talvisaikaan kokoustilana toimii savusaunan tupa, jonne mahtuu mukavasti kokoustamaan max 16 hlö.

Kokouspaketteihin on saatavilla ruokatarjoilua aamusta iltaan.

  • Aamiainen (kahvi/tee, mehua, leipää, jugurttia, hedelmiä)
  • Lounas (keitto/ kiusaus)
  • Päiväkahvit ja leivonnainen
  • Illallinen vaikkapa ohjelmaosion jälkeen savusaunaan pääsyä odotellessa

Virkistäydytäänpäs samalla!

Kokouksen päätteeksi vaihdetaan vapaalle! Esimerkiksi tiimityötehtäviä sisältävä ohjelmapakettimme "Se haastavampi kahvitunti" on ollut tykätty kokonaisuus.
Pariin tuntiin sisältyy yhteistoimintaa vaativia tehtäviä elämyskylän pihapiirissä ja lopputuloksena keittelette itsellenne nokipannukahvit nuotion äärellä.

Valikoimistamme löytyy myös muita ohjelmia metsäretkistä kädentaidollisiin paketteihin. Uutuutena Jousitaistelu Metsäareenallamme.

Nyt kun pääsis saunaan!

Kyllä vaan, meillä onnistuu sekin! Savusauna kutsuu lauteilleen rentoutumaan ja sieltä on mukava pulahtaa paljuun nautiskelemaan vaikkapa ympäröivän luonnon hiljaisuudesta.

Sopivassa välissä nautitaan kunnon maittava illallinen.Kunpa ei tarvisi ajaa kotiin...

Yli satavuotisen historian omaava luhtiaitta

Ei tarvi! Meiltä löytyy majoitusmahdollisuus kesäaikaan 34:lle.

Yritysasiakkaita palvelee parhaiten luhtiaitta, jossa on 4 kpl 2-4 hengen huoneita sekä viihtyisä, saunatynnyristä tuunattu unitynnyri.

Lisäksi tontilla on kaksi mökkiä, torppa 10:lle ja majoitusmökki 8:lle.