Yhteistyökumppaneidemme tarjoamia ohjelmapalveluita

Metsäpakopeli Kadoksissa

Lähistöllä on viime aikoina tapahtunut omituisia asioita. Tavaroita on kadonnut ja tunnistamattomia kirjoituksia on löytynyt ympäri metsää, hurjimmissa tarinoissa huhutaan jopa voodoo-voimista. Vihoviimeinen asia on ollut lähialueella toimineen metsästäjän mystinen katoaminen - ja se, että nyt muutkin tahot ovat kiinnostuneita tapauksesta. Poliisi on saapumassa tunnin päästä ja sulkemassa paikan tutkimusten ajaksi.
Nyt todellakin on kiire!

Tulkaa selvittämään, mitä on tekeillä.

Reilun tunnin mittainen metsäpakopeli sopii vaikkapa tyhy-päivän tai pikkujoulujen ohjelmaksi. Pelin vetää lohjalainen pakopelejä järjestävä yritys Runaway Plan.

Pelissä käytetään apuna tabletteja.

Hintatiedot 34,50€/ hlö tai minimihinta 300€
Ryhmän koko 2-24hlö; peli toteutetaan 2-6hlö:n porukoissa, yhteensä porukoita voi olla 4kpl.

Kettukallion Ketunkierros

Elämyskylän metsänportilta alkaa metsiemme ovelimman ja pitkähäntäisimmän asukin elämyksellinen ja mytologinen Ketunkierros. Retkellä oppaana toimii luontoyhteysohjaaja ja perinnetaitaja Ulla Hillebrandt.

Kierroksella saat uppoutua maagiseen Kettukallion luontoon sekä neuvokkaan repolaisen tapoihin, historiaan ja kansanuskomuksiin. Tällä maastollisesti paikoin haastavalla n. 1,5 tunnin mittaisella metsäretkellä voit hiljentyä ja haaveilla, kuunnella ja katsella, osallistua ja ihastella. Kierroksen suojelukohteet, erämaamaastot, perinnemusiikki sekä tarinat johdattavat sinut vahvojen luonnonvoimien syliin.

Kierroksen päätteeksi pääset musisoimaan ja haltioitumaan Kettukallion kotaan

Kettukallion Ketunkierroksen opas Käreitär Ulla Hillebrandt

Opastettu retki Karkalin luonnonpuistoon

Yhteistyökumppanimme Hanna Savelainen Suurniemen Tilalta vie teidät opastetulle retkelle Lohjan kauniiseen lehtoluontoon, Karkalin luonnonpuistoon.

Kuljettu reitti on n. 2km mittainen.

Retkieväät kuuluvat hintaan.
Kettukalliolta on matkaa luonnonpuistoon n. 15km, oma auto välttämätön.

Lue lisää täältä

Karkalissa kuljetaan osa matkasta pitkospuita pitkin Lohjanjärven maisemasta nauttien

Värikuulasotaa ennen saunaa

Kartano Games tarjoaa erilaisia aktiviteetteja Lohjalla, vain reilun 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Turun moottoritien läheisyydessä. Ykkösaktiviteettina on paintball-pelien järjestäminen.

Päivällä peli splättistä Kartano Gamesin toimesta vartin ajomatkan päässä, minkä jälkeen iltaa voi jatkaa Kettukalliolla esimerkiksi syömällä hyvin, hikoilemalla savusaunan lauteilla ja pulahtamalla paljuun.

Kartano Gamesin sivut löydät osoitteesta www.kartanogames.fi

OTA YHTEYTTÄ

24h-selviytymiskurssit

Yhteistyökumppanimme Olli Oittila järjestää 24h-selviytymiskursseja, joka antaa perustiedot ja -taidot niin majoittumisesta, tulenteosta kuin ensiavustakin maasto-olosuhteissa. Kurssin ajaksi unohdetaan valmiit eväät, sytykepalat ja makuupussit, ja keskitytään olennaisiin luonnossa selviytymisessä tarvittaviin taitoihin. Opit nopeuttamaan omaa pelastumistasi merkittävästi.

Voit käydä kurssin läpi yksiosaisena, 24 tunnin mittaisena kokonaisuutena, tai suorittaa sen osissa (majoittautuminen, tulenteko ja ensiapu).

Kettukallion Elämystila tarjoaa vaihtelevat maastot kurssin ajaksi sekä kurssin jälkeen mahdollisuuteen rentoutua ja palautua kokemuksesta savusaunan lauteilla ja herkullisten ruokien äärellä.

Kurkkaa myös sivut https://tarvis.fi/24-kurssit